Головна » 2014 » Травень » 23 » 19 травня - початок Тижня психології
09:27
19 травня - початок Тижня психології

 Розпочався Тиждень психології з ранкової акції "Подаруй світло", в якій прийняли участь учні 2-11 класів та педагоги школи. Метою акції було створення позитивної атмосфери серед учасників навчально-виховного процесу: кожен мав змогу дістати з мішечка "Гарного настрою" передбачення-афоризм на день. Акція пройшла жваво та весело!

     

     

   

     

Слухачі факультативу "Психологія" учні 10-А,Б класів разом з практичним психологом Піщуліною Д.В. провели інтелектуальний брейн-ринг "Юні академіки" для учнів 4-А,Б класів. Дівчата-старшокласники були у складі журі та оцінювали ерудованість учасників гри з психології. Гра складалася з таких завдань: "Інтелектуальна естафета", "Естафета емоцій", "Знайди відмінності", "Міст" та "Кросворд". З невеликою перевагою перемогу здобула команда 4-А класу. 

       

       

В рамках проведення батьківських зборів практичним психологом Піщуліною Д.В. та соціальним педагогом школи Мовчун А.О. були проведені круглі столи для батьків учнів 6-Б класу "Ці непрості підлітки" та 7-А класу "Батьківська любов".

Переглядів: 403 | Додав: Діна | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: