Головна » 2014 » Травень » 23 » 20 травня - Продовження Тижня психології
10:02
20 травня - Продовження Тижня психології

 В рамках продовження Тижня психології практичним психологом булло проведено відкрите факультативне заняття "Психологія спілкування" з теми "Віртуальне спілкування у Всесвітній мережі Інтернет" з учнями 6-А,Б класівМета даного заняття - формування в учнів необхідної компетентності з питань інформаційних технологій.

Був проведений мозковий штурм та надане інформаційне повідомлення про створення Всесвітньої мережі Інтернет. Також завдяки проведенню вікторини "Що ти знаєш про Інтернет?" діти поновили свої знання про основні небезпеки використання Інтернету та обговорили шляхи їх подолання. Визначили Позитивні та Негативні сторони використання Інтернету об`єднавшись у 2 команди. Наостанок учні переглянули відеоролик "Безпечний Інтернет" та отримали пам`ятку.

 

 

 

Cоціальним педагогом школи Мовчун А.О. було проведено профорієнтаційну гру "Крокодил" для учнів 9-Б класу. Виконуючи завдання заходу, учні переконалися, що стереотипи суспільства щодо різних професій не завжди є правдивими. На власному досвіді учні засвоїли відмінності між професіями та показали свої знання у різних сферах життя.

 

Переглядів: 361 | Додав: Діна | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: