Головна » 2017 » Листопад » 22 » 21 листопада - День Гідності та Свободи
22:14
21 листопада - День Гідності та Свободи

21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року. Свято встановлено Указом Президента України Петра Порошенка від 13 листопада 2014 року.

Протягом минулого тижня до сьогодні включно практичним психологом школи Піщуліною Д.В та вчителями історії Юрченко Т.М., Вишня В.В. були проведені тематичні виховні заходи та інформаційні хвилинки на уроках історії для учнів нашої школи.

Так, учні 4-Б класу та факультативу «Цікаве спілкування» прийняли участь у «годині психолога» «Планета толерантності», під час якого почули історичні факти з життя Януша Корчака та визначили риси толерантної людини. Наприкінці заняття діти намалювали свою власну Планету Толерантності й прикрасили своїми поробками фойє школи. Для учнів 4-А класу було проведено також «годину психолога» до Дня Гідності та Свободи. Діти пірнули у минуле й ознайомилися з історичними подіями, вшанували патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року-лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору. Наприкінці заняття діти розмалювали голубів-символів миру й підписали свої листівки воїнам АТО.

Практичний психолог Піщуліна Д.В.

Переглядів: 263 | Додав: Діна | Теги: демократія, європейська держава, День гідності та свободи, Славутицька ЗОШ №4 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: