Головна » 2014 » Травень » 23 » 21 травня - Тиждень психології
10:19
21 травня - Тиждень психології

 Соціальним педагогом школи Мовчун А.О. було проведено тренінг-гру "Павутинка" для учнів 6-А класу. Метою даної гри було формування лідерських якостей та навичок роботи у команді. Всі учні показали високий рівень вміння працювати разом зі своїми товаришами та прислухатися до їх порад. Навіть дрібний дощ не злякав учнів перед виконанням завдань цього цікавого тренінгу.

 

 

 

 

Практичним психологом школи Піщуліною Д.В. для учнів 11-А класу було проведено практичне заняття з елементами тренінгу "Підготовка старшокласників до усвідомленого батьківства". Метою даного просвітницького заходу було підвищити рівень знань підлітків про особливості статі, статеви стосунки та сформувати у підлітків коректне ставлення до цих питань під час спілкування з однолітками на означені теми.

Протягом заняття був проведений лекторій щодо особливостей статевого дозрівання юнаків та дівчат, основні види контрацептивів та значення дружби й кохання у житті людини. Також учні продемонстрували свої знання з питань поняття гендеру та статі, відповівши на міні-тест "Гендер чи стать?" 

Найцікавішим завданням виявилося моделювання образу ідеального чоловіка та жінки в очах сучасної молоді. Після створення колажів відбулось колективне обговорення питань стосовно міжособистісних стосунків між підлітками.

 

 

Переглядів: 519 | Додав: Діна | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Анна  
0
И в дождь и в грозу готовы общаться...))
Про тренинг осознанного родительства - молодцы большие - и Вы, и ребята! Осознание своих гендерных моделей и идеалов поможет избежать каких-то ошибок в жизни и найти личное счастье!

Ім`я *:
Email *:
Код *: