Головна » 2016 » Вересень » 24 » День позитиву 09.09.16 р. в Славутицькій ЗОШ №4
14:32
День позитиву 09.09.16 р. в Славутицькій ЗОШ №4

   "Почніть свій день з посмішки!". Саме під таким гаслом 9 вересня у нашій школі пройшла акція «Дня Позитиву», в якій прийняли участь учні 2-11 класів. Перед початком першого уроку у фойє дітей зустрічали практичний психолог Піщуліна Д.В. та члени ДСО «Шкільний світ». З самого ранку вирішили підняти настрій учням, педагогам та батькам позитивними передбачуваннями на сьогодні - кожен зміг взяти для себе демотиватор від позитивного оракула.
Також була проведена акція
"Дерево позитиву", де кожен бажаючий зміг залишити різнокольоровий відбиток пальчика на ватмані. Акція пройшла жваво та весело!
Учні старших класів запрошували дітей танцювати під гучну та веселу музику на перервах. Під час однієї з яких був проведений флеш-моб "Танцюють всі!"
Практичним психологом було проведено
заняття для учнів 2-В класу "Світ емоцій та почуттів", де розповіла про види емоцій та почуттів та чим вони відрізняються між собою. Наприкінці заняття малята намалювали якою вони бачать щасливу людину та зробили смайлик на вулиці.
Також в рамках факультативу 3-Б класу "Таємниці спікування" було проведено заняття для учнів. На уроці діти демонстрували свої знання щодо емоцій та почуттів, наводили приклади та випадки з життя, де вони відчували певний вид емоцій. Наприкінці заняття в груповій формі учні намалювали веселі обличчя на ватмані.

Для учнів 7-А класу було проведено годину психолога "Я - людина, моє життя прекрасне". Психолог школи Піщуліна Д.В. на прикладі дерева показала дітям значущість життя та наголосила, що як людина буде жити - залежить тільки від неї. Виконали психогеометричний тест на тип особистості та поділились своїми планами на майбутнє.

Переглядів: 372 | Додав: Діна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: