Головна » 2017 » Листопад » 9 » Практичне заняття «Толерантність до інших: різні світи»
22:40
Практичне заняття «Толерантність до інших: різні світи»

Сьогодні, практичним психологом школи Піщуліною Д.В. для учнів 5 - А класу було проведено практичне заняття «Толерантність до інших: різні світи». Діти прийняли участь у великій психологічній грі «Невідомі світи».

Урок розпочався з процесу жеребкування, де кожен витягував папірець з номером «космічного корабля». Коли всі члени екіпажу зайняли свої місця, психолог повідомила тему та мету заняття. Діти пригадали, що означає термін «толерантність» й стартували!

Для кожної іх 5-тьох команд були написані універсальні плани для виконання: назва планети, намалювати портрет мешканця цієї планети, розказати про зовнішній вигляд та особистий світ істот, якими рисами вони відрізняються від інших. Обговорити дозвілля та національну кухню своїх інопланетян, придумати ритуали «привітання» та «прощання». Обговорення в командах відбувалося дуже весело та жваво! Головною метою завдання полягало у вмінні домовлятися в команді, чути та враховувати думку один одного, не критикувати та конструктивно реагувати на зауваження учасників команди.

Наприкінці заняття кожен представник команди, якого шляхом голосування обирали самі діти, презентував наробки по темі.

Більше фотозвіту за посиланням

Переглядів: 237 | Додав: Діна | Теги: психологічна гра, толератність | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: