Головна » 2017 » Червень » 14 » Практичний тренінг "Мої улюблені іграшки" та "Світ уваги" для учнів 1-ої групи
10:20
Практичний тренінг "Мої улюблені іграшки" та "Світ уваги" для учнів 1-ої групи

Практичний тренінг для учнів 1 групи "Мої улюблені іграшки" (My favorite toys) був проведений практичним психологом школи Піщуліною Д.В. Під час вправи на привітання, діти представили свої улюблені іграшки. Далі потрібно було підібрати слова-назви англійською мовою до малюнків іграшок, які були вивішані на дошці. З цим завданням учні впоралися дуже легко й швидко. 

Вгадали загадку про ведмедика та на останок зробили повітряні кульки з бумаги та джгута, які підписали своїми власними іменами англійською мовою.

Тренінг "Світ уваги" на розвиток уваги, мимовільної пам`яті, словесно-логічного мислення та сприянню психологічного мікроклімату в групі пройшов також весело та творчо. Діти з цікавістю пограли в гру "Бджода" (Bee), під час якої сідали спинами до дошки, на якій була розташована бджілка на імпровізованих клітинках-сотах. Завдання полягало в тому, щоб рухати комахою, але так, щоб вона не "вилетіла" за межі поля. Далі виконали вправи "Назви тварину на букву ...", "Впізнай казкового персонажа" та намалювали малюнками за кольоровою інструцією-оповіданням "Наша літня дача" (Our summer cottage), також намагалися відтворити зовнішній вигляд прибульців (aliens) за описом на слух. Наостанок бажали один одному гарного настрою за допомогою повітряної кульки.

 

Переглядів: 335 | Додав: Діна | Теги: Англо-мовний табір, психологічний тренінг для дітей мол, Славутицька ЗОШ №4 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: