Головна » 2018 » Жовтень » 16 » Семінар з протидії торгівлею людьми
20:36
Семінар з протидії торгівлею людьми

16 жовтня 2018  у залі засідань виконавчого комітету Славутицької міської ради практичний психолог школи Піщуліна Д.В. та соціальний педагог Лукіянчук С.В. прийняли участь у семінарі на тему: «Нові підходи до надання допомоги постраждалим від торгівлі людьми» за сприянням Громадської організації «Фундація «Гармонізоване суспільство» в рамках виконання проекту «Поширення Національного механізму взаємодії (НМВ) суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в Україні».
    Метою заходу є підвищення рівня обізнаності суб’єктів НМВ в сфері протидії торгівлі людьми; підготовки фахівців, дотичних до роботи з жертвами торгівлі людьми; налагодження взаємодії державних і недержавних установ та організацій у виявленні, ідентифікації і наданні допомоги постраждалим від торгівлі людьми.
    Торгівля людьми на сьогодні залишається поширеним явищем, злочином, що грубо порушує права людини. Держава вживає заходів з попередження торгівлі людьми та боротьби з нею, притягнення до відповідальності злочинців, а також надання допомоги постраждалим.

 

Переглядів: 212 | Додав: Діна | Теги: семінар протидії торгівлею людьми, Славутицька ЗОШ №4 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: