Головна » 2017 » Червень » 8 » Терапевтичне заняття «Нелюдимий острів»
18:02
Терапевтичне заняття «Нелюдимий острів»

Ще зовсім недавно пролунав останній звоник для дітлахів, а ми вже зустрілися знову під час відкриття англо-мовного оздоровчого табору "Веселка". Учні віком від 7 до 13 років з усього міста Славутича вирішили розпочати літні канікули з користю, записавшись на заняття. 

Практичний психолог школи №4 Піщуліна Д.В. також прийняла участь у проведенні занять для табору, адже вивчати психологію та взаємини у колективі можна й корисно не тільки рідною мовою, а й англійською.

Перше заняття було проведено у 4 віковій групі (керівник Востришева А.Ш.) з теми "Нелюдимий острів" (Uniihabited island). Під час заняття діти у невимушеній атмосфері познайомилися один з одним, дізналися про вподобання кожного та приступили до колективної роботи в командах. За допомогою музичного супроводу дітям було легше відчути всі емоціїї та відчуття на безлюдному острові. Завдання полягало у тому, щоб створити на власному острові такі умови, при яких можна було б вижити й намалювати детальну карту самого острову. Розподілити обов`язки між членами команди та продумати дії на випадок непередбачуваних погодних умов та небажених гостей острова.

Наприкінці діти презентували свої карти островів англійською мовою, підписавши кожну деталь. Заняття пройшло весело та жваво.

 

Переглядів: 304 | Додав: Діна | Теги: Англо-мовний табір, необитаемый остров | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: