Головна » 2017 » Жовтень » 19 » Відеоурок "Люди з обмеженими фізичними можливостями, які досягли неймовірного"
20:23
Відеоурок "Люди з обмеженими фізичними можливостями, які досягли неймовірного"

18 жовтня в нашій школі був проведений відеоурок практичним психологом школи Піщуліною Д.В. для учнів 7-А класу "Люди з обмеженими фізичними можливостями, які досягли неймовірного" в рамках загальноміського місячника бібліотек "За здоровий спосіб життя".

Практичний психолог розказала дітям 3 унікальні історії з життя відомих людей, які мають певні фізичні вади: людину-мотиватора Ніка Вуйчича, сліпого всесвітньо відомого тенора Андреа Бочеллі та людину з синдромом обдарованості Кім Піка (savant syndrome), який став прототипом головного герою у оскаровському фільмі "Людина дощу".

Особливо дітей вразив відеоролик про життя Ніка Вуйчича, адже вони навіть уявити собі не могли, що не маючі кінцівок можна жити повноцінним життям та отримувати задоволення від нього. Також прослухали відеокліп на пісню Бочеллі "Vivo per lei".

Наприкінці заходу учні ділилися своїми враженнями та дійшли висновку, який наголошував у своїй промові Нік Вуйчич: "Не важливо скільки разів ви падаєте, важливо, скільки підіймаєтесь".

Переглядів: 239 | Додав: Діна | Теги: інклюзивна освіта, Люди з обмеженими можливостями, Нік Вуйчич, толератність | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: