Головна » 2018 » Серпень » 25 » Вимоги до психологічної характеристики учня
16:11
Вимоги до психологічної характеристики учня

Психолого-педагогічна характеристика складається для спеціалістів суміжних професій за їх запитом: педагоги, адміністрація, медико-психолого-педагогічна комісія, для спеціалістів служби у справах дітей, кримінальна міліція у справах дітей, суд…

Психолого-педагогічна характеристика може складатися за різноманітними запитами для вирішення досить складних  та різних питань. Адміністрацію навчальних закладів може цікавити можливість дитини щодо навчання, соціальної адаптації в межах шкільних колективів та інше. Спеціалістів служби у справах дітей, кримінальну міліцію цікавить психологічні особистісні характеристики, основні потреби дитини та рівень їх задоволення, особливості характеру , поведінки, схильності до певних видів  діяльності, протиправної поведінки та інше.

У разі необхідності подати інформацію в інші організації. Психолого-педагогічна характеристика має включати в себе психологічну інформацію, педагогічні, соціальні і медичні дані. Об’єм педагогічної, соціальної та  медичної інформації може бути різними в залежності від запиту чи потреб організації, куди подається характеристика. Психолог складає психолого-педагогічну характеристику у співпраці з соціальним педагогом, медсестрою, класним керівником та іншими педагогами.

Методичні рекомендації та вимоги до складання психолого-педагогічної характеристики на учня

Переглядів: 287 | Додав: Діна | Теги: Вимоги до складання психолого-педаг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: