Головна » 2018 » Грудень » 3 » 3 ГРУДНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ
21:06
3 ГРУДНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЛЮДЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю.

Цей день не є святом. Цей день покликаний привернути увагу до проблем людей з інвалідністю, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя. Він відзначається на основі резолюції Генеральної Асамблеї ООН, прийнятої в 1992 році.

Сьогодні, учнівський актив ДСО «Шкільний світ» та педагог-організатор Гніденко М.М. відвідали Центр комплексної реабілітації дітей та осіб з інвалідністю «БлагоДар». Вихованці закладу підготували для гостей святковий концерт та презентували виставку до новорічних свят.

Також, лідери учнівського самоврядування «Шкільний світ» завітали до учнів початкової школи з інтерактивною бесідою про видатних людей з інвалідністю, які досягли успіху.

Практичний психолог школи Піщуліна Д.В. провела виховний захід для учнів 6-А класу «Люди з обмеженими можливостями, які досягли неймовірного», де розповіла про три унікальні життєві історії видатних людей: Ніка Вуйчича, Кім Піка та Андреа Бочеллі. Діти переглянули мотиваційний ролик від Ніка Вуйчича, прослухали фантастичну музичну композицію композитора Андреа Бочеллі «Vivo per lei».
Наостанок психолог підвела дітей до висновку, що потрібно виявляти допомогу, повагу, турботу і милосердя до всіх кожного дня. Адже тільки від нас залежить, які відносини та рівень культури спілкування будуть у майбутньому.

Переглядів: 289 | Додав: Діна | Теги: Практичсний психолог, міжнародний день людей з інвалідніс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: