Головна » 2019 » Грудень » 3 » 3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю
20:25
3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю

Люди з інвалідністю не називають себе інвалідами, в цивілізованих демократичних країнах з високою культурою людських відносин, до таких людей ставлення як до людей з особливими потребами, які потребують додаткової уваги суспільства. Мета, заради якої цей день був проголошений, – це дотримання прав людини і участь інвалідів в житті суспільства. Ця мета була поставлена у Всесвітній програмі дій відносно інвалідів, прийнятою Генеральною Асамблеєю.

Практичним психологом школи Піщуліною Д.В. було проведено просвітницьке заняття «Люди з обмеженими можливостями, які досягли неймовірного» для учнів 4-А класу. Молодші школярі мали змогу на собі відчути, як це, коли прості, звичайні речі не вдається зробити з першого разу. Також психологиня наголосила на толерантному ставленні до людей з інвалідністю, повідомила про життєвий шлях відомих людей, які мають певні порушення у розвитку.

Президент школи Шубіна Т. та віце-предидент Мельничук М. разом з педагогом-організатором Гніденко М.М. та завідуючою бібліотеки Бахметовою Н.О. відвідали ЦРДІ «БлагоДар» під час відкритих дверей. Гості переглянули концерт вихованців установи, відвідали виставку продаж виробів відділення трудової майстерні.

Переглядів: 276 | Додав: Діна | Теги: Дюди з інвалідністю, особливі освітні потреби, інклюзивне навчання | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: