Головна » 2017 » Лютий » 9 » 7 лютого - День безпечного Інтернету
21:58
7 лютого - День безпечного Інтернету

7 лютого 2017 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day), заснований Єврокомісією у 2004 році, традиційно святкується у перший вівторок лютого.

В Україні в цей день у закладах освіти, бібліотеках, дитячих та молодіжних клубах, громадських та бізнес-організаціях, в медіа та на сторінках соціальних мереж діти та дорослі обговорюють питання безпечної поведінки в Інтернеті, потенційних загроз, випадки порушення прав дитини та механізми їх захисту.

З метою формування у дітей стійкої мотивації до дотримання безпечних форм поведінки в мережі Інтернет: розширення знань учнів з питань безпеки в Інтернеті; оволодіння навиками безпечного використання Інтернету; розширення діапазону творчих здібностей; формування навиків групової взаємодії практичним психологом школи Піщуліною Д.В. було проведено просвітницьке заняття для учнів 8-го класу під гаслом «Будь зміною: об`єднаймося для кращого Інтернету».

Під час заняття діти з`ясували переваги і недоліки користування Інтернетом, пройшли тест на визначення рівня Інтернет-залежності, розглянули основні їх види та відпрацювали навики у вигляді гри-ситуації, де учні змогли виразити свою точку зору та реакції на різні сценарії залякування й обговорити альтернативні шляхи дій.

 

 

 

Переглядів: 323 | Додав: Діна | Теги: Практичний психолог Піщуліна Д.В., Денб безпечного інтернету | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: