Головна » 2021 » Лютий » 10 » День безпечного Інтернету
18:41
День безпечного Інтернету

9 лютого 2021 року у світі відзначався День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми й молоддю. 

З метою формування в учнів навичок безпечного спілкування та безпечної поведінки в Інтернеті практичний психолог Піщуліна Діна провела просвітницькі уроки. 

За підтримки інформаційно-освітньої кампанії #Stop_sexтинг та Київстар були проведені такі виховні заходи: "#Не_ведусь: ми – герої безпеки в Інтернеті" (у початкових класах) та  "#Не_ведусь: Я знаю, як спілкуватись в Інтернеті» (для учнів середньої ланки). 

Під час заходів діти закріпили свої знання з теми «Інтернет», допомагали Гуглику вирішувати спірні питання й здобували особливі суперсили. Також дуже цікавою стала вправа "Тест «Білборд»", під час якої підлітки зрозуміли, наскільки важливо спочатку уявити своє повідомлення або світлину на рекламному щиті, а вже потім приймати рішення, чи хочемо ми такою інформацією ділитися з усіма.

Переглядів: 147 | Додав: Діна | Теги: безпечна поведінка, безпека в Інтернеті, #Не_ведусь, день безпечного інтернету | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: