Головна » 2019 » Вересень » 10 » День позитиву
19:49
День позитиву

10 вересня за ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я проводиться Всесвітній день запобігання самогубствам. За даними організації, щороку майже 900 тисяч людей у світі накладають на себе руки.

Саме тому щороку наша школа долучається до профілактичної акції збереження здоров`я та людського життя – Дня Позитиву під лозунгом «Живи активно – мисли позитивно!»

Сьогодні у локаціях працював актив ДСО «Шкільний світ» та педагог-організатор Гніденко М.М. Під час перерв діяла флешмоб-акція «Позитивний фотограф»: кожен міг сфотографуватися напам`ять з веселими реквізитами. Також протягом дня діти та педагоги розмальовували картинки-антистрес «Яскравий позитив», додаючи фарби в повсякденне життя. Практичним психологом Піщуліною Д.В. була проведена «година психолога» для учнів 8-го класу «Цінуй життя прекрасні митті». Під час уроку підлітки обговорили проблемні питання, передивилися соціальний ролик про Ніка Вуйчича (людини, яка, незважаючи на вади розвитку, веде активне суспільне життя) та про дітей, які живуть у м. Кітале (Кенії). На занятті діти змогли знайти відповідь на своє поставлене питання за допомогою метафоричних асоціативних карток.

Переглядів: 244 | Додав: Діна | Теги: День позитиву, практичний психолог, Славутицька ЗОШ №4 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: