Головна » 2020 » Вересень » 16 » Гра-квест «Подорож світом без булінгу»
17:05
Гра-квест «Подорож світом без булінгу»

Сьогодні, 16 вересня, учні 5-А класу взяли участь у грі-квесті «Подорож світом без булінгу» в рамках всеукраїнського тижня протидії булінгу. На 6 станціях дітей чекали завдання від інструкторів-педагогів. На початку практичний психолог Піщуліна Д.В. ознайомила дітей з правилами та умовами квесту й показала соціальний ролик на тему булінгу.

На станції «Мій образ» кожен мав змогу дати волю своїй фантазії, намалювати себе певним символом. Разом з педагогом-організатором Бреховою В.Ю. у «Скриньку безпеки» учні опускали свої поради, як подолати булінг та ділилися думками як підтримати дитину, яка стала жертвою цькувань.

Спантеличила та змусила подумати всіх завідуюча бібліотекою Бахметова Н.О., яка запропонувала підліткам відшукати ввічливі слова у закодованих фразах.
На станції «Види булінгу» на дітей чекала вчитель фізичної культури Боровик Т.Г, яка показала на аркушах паперу ситуації. Учням треба було визначити вид булінгу за певним описом конфліктної ситуації.

На подвір’ї школи соціальний педагог Лукіянчук С.В. спонукала дітей описати емоції та почуття всіх учасників булінгу: «жертви», «агресора» та «спостерігача».

Наостанок діти повернулися до фоє школи, де підвели підсумки. Час пролетів швидко та насичено, діти отримали нові знання й здобули навички безконфліктного вирішення ситуації.

Переглядів: 312 | Додав: Діна | Теги: булінг, всеукраїнський тиждень протидії бул, гра-квест | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: