Головна » 2019 » Жовтень » 2 » «Хвостата вікторина» серед учнів 7-х класів до ІІ Всеукраїнського дня доброти
19:51
«Хвостата вікторина» серед учнів 7-х класів до ІІ Всеукраїнського дня доброти

2 жовтня практичним психологом школи Піщуліною Д.В. було проведено «Хвостату вікторину» серед учнів 7-х класів до ІІ Всеукраїнського дня з метою формування у молодого покоління гуманного та дбайливого ставлення до тварин та актуальну на сьогодні проблему безпритульних тварин в Україні й закріплення знань про відповідальність за жорстоку поведінку з тваринами.

Діти об’єдналися у 3 команди та активно розпочали роботу. Під час заходу можна було спостерігати колективну думку та виважену відповідь учасників вікторини. Захід пройшов у веселій, невимушеній атмосфері: діти доповнювали свої відповіді прикладами з власного життя й продемонстрували свою ерудованість у багатьох темах, які стосувалися життя тварин. Наприкінці вікторини були оголошені переможці: команди учнів 7-А класу вибороли І та ІІ місця, команда 7-Б класу посіла почесне ІІІ місце. Всім учасникам були надані грамоти та роздані солодкі призи.

Переглядів: 327 | Додав: Діна | Теги: ІІ Всеукраїнський урок доброти, Славутицька ЗОШ №4, «Хвостата вікторина» | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: