Головна » 2018 » Квітень » 24 » МІСЬКЕ МЕТОДИЧНЕ ОБ`ЄДНАННЯ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ
19:29
МІСЬКЕ МЕТОДИЧНЕ ОБ`ЄДНАННЯ ПРАКТИЧНИХ ПСИХОЛОГІВ ТА СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ

23 квітня 2018 року всі практичні психологи України відзначають своє професійне свято. На базі нашої школи відбулося міське методичне об`єднання практичних психологів та соціальних педагогів з теми: "Використання елементів пісочної терапії в роботі практичного психолога", яке провела Піщуліна Д.В. У заході взяли участь 13 педагогів-психологів міста.

Практичні психологи та соціальні педагоги мали змогу ознайомитися з історією виникнення пісочної терапії та отримали теоретичні знання, які потрібні під час роботи з піском. Учасники семінару озвучили свої очікування від заходу, які прикріпили у вигляді стікерів-яблучок на дерево.

Практичний психолог Піщуліна Д.В. ознайомила присутніх із завданням пісочної терапії та розповіла про основні принципи гри з піском. Також були показані елементи занять про знайомство дітей з піском, використання терапевтичних казок для роботи з дитячими страхами.

Також присутні виконали практичну авторську вправу О.Тараріної «Практики песочной терапии в работе с темами партнерства: песочные миры отношений».

Переглядів: 294 | Додав: Діна | Теги: Славутицька ЗОШ №4, пісочна терапія, міське мо | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: