Головна » 2017 » Червень » 8 » Тиждень психології
17:58
Тиждень психології

Цього року Тиждень психології тривав з 15.05.-19.05.2017. Практичним психологом школи Піщуліною Діною Вікторівною протягом тижня були проведені дуже цікаві та змістовні заходи, а саме: старт тижня розпочався у понеділок 15.05.17 у фойє школи - там практичний психолог та голови секторів «Психологічної підтримки» роздавали з чарівного мішечку настрою позитивні афермації з мудрим повчанням. Акція пройшла жваво та весело! Наприкінці дня психолог провела ділову гру «Екзамен» для учнів 9-го класу, метою якої було в ігровій позитивній формі здати іспит. Також учениця 10-го класу поділилася враженнями від написання екзаменів в минулому році.

У вівторок 16.05.17. та п`ятницю 19.05.17 було проведено заняття з теми «Секрети успішного навчання» для учнів 5-х класів в рамках викладання спецкурсу «Психологія спілкування». У середу 17.05.17 було проведено терапевтичне заняття «Казка про дерева-характери» для учнів 5-х класів. В четвер 18.05.17 зустрілися в актовій залі для проведення інтелектуальної гри з психології «Розумники», в якій прийняли участь команди 3-х класів. Під час заходу учні продемонстрували свої знання з тематики психології, емоцій. Показали свою уважність та зосередженість, вміння працювати в колективі. З невеликим розривом перемогу здобула команда 3-А класу «Умійки».

Також було проведено профорієнтаційне заняття для учнів 11-го класу «Вибір у моєму житті». Учні 8-го класу взяли участь у кінотренінгу «З любов`ю до батьків», під час якого діти мали змогу передивитися кілька соціальних відеороликів про мам та татусів.

Ранок п`ятниці 19.05.17 розпочалося з веселої музики у фойє школи. Під час перерв практичний психолог разом з дітьми грали у м`яча та малювали кольоровими крейдами на подвір`ї школи позитивні асоціації з літом та гарним настроєм. Наприкінці відбулося заняття з учнями 10-го класу «Гендер - це цікаво!», де хлопці та дівчата за допомогою колажу показали, як вони бачать один одного та які стереотипи виникають у суспільстві відносно статі.

Загалом тиждень вийшов насиченим та веселим!

Більше фотозвіту на нашій сторінці у Фейсбук!

Переглядів: 310 | Додав: Діна | Теги: тиждень психології, заняття для учнів, позитивна акція | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: