Головна » 2020 » Березень » 23 » УЧАСТЬ У МІСЬКІЙ ДЕКАДІ ПРОТИДІЇ БУЛІНГУ (ЦЬКУВАННЮ)
20:54
УЧАСТЬ У МІСЬКІЙ ДЕКАДІ ПРОТИДІЇ БУЛІНГУ (ЦЬКУВАННЮ)

Наша школа взяла участь у міській декаді протидії булінгу (цькуванню), яка проходила  02.03.2020 - 11.03.2020. Протягом визначеного терміну були проведені шкільні просвітницькі заходи. Розпочалася декада з Міжнародного дня «Нуль дискримінації», організатори якої закликають світову спільноту звернути увагу на проблему дискримінації та її подолання. Разом з практичним психологом Піщуліною Діною учні 3-А класу дізналися цікаві факти про цей день та визначили, чи не піддаються вони стереотипам стосовно гендерних ролей. Діти зрозуміли, що всі між собою рівні та мають однакові права незалежно від статі, віросповідування, кольору шкіри чи раси.

   Також цікаво та змістовно пройшов урок гендерної рівності «Два різні світи - одна мрія» для учнів 6-А класу. Підлітки порівняли гендерні стереотипи за статю за допомогою вправи «Бінго». Також проаналізували свій внутрішній стан, сподівання та життєві цілі під час вправи «Мій герб».

     Учні 2-В класу взяли участь у іграх на розвиток командоутворення, проявили своє креативне мислення та вміння працювати в команді.

         Для педагогів та батьків 11 березня відбувся семінар-практикум «Лінії життя. Спілкування в радість», під час якого присутні дізнатися про 5 стратегій поведінки в конфліктній ситуації, за допомогою метафоричних асоціативних карт (МАК) визначили свою стратегію, проаналізували конфліктні ситуації, шляхи вирішення.

         Протягом декади діяла книжкова виставка-заклик «Стоп булінг: ми можемо допомогти, зупинити це».

Переглядів: 184 | Додав: Діна | Теги: нуль дискримінації, Декада протидії булінгу | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: