Головна » 2019 » Листопад » 15 » Заходи до Міжнародного дня толерантності
17:51
Заходи до Міжнародного дня толерантності

Міжнародний день толерантності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Його запровадили у 1995 році за рішенням ЮНЕСКО. Саме цього дня ухвалили Декларацію принципів терпимості. У ній йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповіданн, етносу або кольору шкіри.

         Щороку наша школа долучається до відзначення даного свята й тому протягом тижня були проведені просвітницькі заходи: для учнів 5-А,Б класів практичним психологом Піщуліною Д.В. був проведений кінотренінг із переглядом документального фільму за участі Ніка Вуйчича «Цирк метеликів» та соціальних роликів про важливість терпимості й гідного ставлення один до одного.

         Також разом з соціальним педагогом Лукіянчук С.В. було проведено просвітницьке заняття для учнів 7-Б класу «Все починається з тебе».  Під час уроку діти побачили експеримент толерантного, дружнього ставлення та жорстокого між людьми на яблуках. Також визначили риси толерантної людини та людини, яка проявляє гідність, пропрацювали проблемні ситуації в групах. Уявили себе громадянином інших країн, проаналізували та зробили порівняння з життєвими умовами жителів різних країн. Наприкінці заходу діти дійшли висновку, що мир починається із себе.

Переглядів: 493 | Додав: Діна | Теги: кінотренінг, Нік Вуйчич, Міжнародний День толерантності | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: