Головна » 2017 » Вересень » 11 » День Позитиву
19:36
День Позитиву

Протягом навчального тижня (04.09.-09.09.2017) практичним психологом школи Піщуліною Д.В. були проведені просвітницькі заходи до Всесвітнього Дня Позитиву.

Для учнів 5 - А класу була проведена виховна година з елементами тренінгу "Жити в мирі із собою та іншими" з метою формування активного усвідомлення учнями широкого кола своїх можливостей, своєї активної позиції в їх реалізації. Діти виконали ряд вправ на усвідомлення цінності власного життя, а також зробили спільний колаж Натхнення я долоньонок кожного учня.

Для учнів 6-А,Б класів була проведена психологічна гра-аукціон "Яким я бачу своє життя", де діти за певну платню у вигляді монет могли купити лоти-вибір власного життя. Гра пройшла жваво, більшість замислилась, як вибір впливає на життя й дійшли висновку, що кожен сам вирішує свою долю.

Для учнів початкової школи, а саме для 4-Б класу в рамках вивчення факультативного курсу діти працювали над темою "Вибір у моєму житті".

Голови сектору ДСО "Психологічної підтримки" підготували плакат з портретами усміхнених та щасливих педагогів, учнів школи.

Переглядів: 379 | Додав: Діна | Теги: Всесвітній День Позитиву | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: