Головна » 2020 » Листопад » 16 » Міжнародний день толерантності
21:24
Міжнародний день толерантності

16 листопада відзначають Міжнародний день толерантності.

Якість будь-якого суспільства залежить від здатності людей співіснувати одне з одним, від того, чи сприймають вони одне одного, чи поважають і підтримують, чи навчаються одне від одного, чи об'єднують свої зусилля в ім'я загального добра, для постійного поліпшення свого матеріального й духовного життя. В умовах соціальної розмаїтості дуже важливо встановити культуру миру, що неможливо без дієвого виховання, заснованого на принципах толерантності.

Практичний психолог Піщуліна Діна провела інтерактивний урок для слухачів факультативного курсу «Толерантність. Ми - різні, але ми - разом!» з метою  виховувати в учнів толерантне ставлення до оточуючих.

Толерантність є першим щаблем не тільки до запобігання, але й до подолання стереотипів. Діалог, безпосередній контакт - це найкраще джерело інформації про інших, реальний шлях духовного й культурного зближення, інструмент розв'язання різних проблем. Крім того, це відкритість до міжкультурного спілкування, в основі якого лежить повага до особливостей іншого, іншими словами, його ідентичності.

Переглядів: 124 | Додав: Діна | Теги: інтерактивний урок, Міжнародний День толерантності | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: